Lägg till din rubriktext här

Tack Västerås, Örebro, Malmö och Norrköping – det var fantastisk att få möta en så varm och glad och entusiastisk publik. Kvällarna med föreläsningar om ”Drunkna inte i dina känslor” blev magiska. För oss alla, tror jag. Jag hoppas att ni som satt i publiken gick hem med ett leende och några användbara råd om hur man handskas med sina känslor. Själv gick jag hem lycklig och berikad av alla dessa möten och all den klokskap jag mötte.

För är det några som kan njuta av livet och också av kvällar som dessa så är det vi högkänsliga.

Nästa föreläsning blir 30 mars på Scalateatern i Stockholm. Mer info: atikko.se

 

Ta hand om er alla!

 

Maggan

Ett svar

  1. The very next time I read a blog, I hope that it wont disappoint me as much as this one. I mean, Yes, it was my choice to read through, however I genuinely believed you would have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of crying about something you could fix if you werent too busy searching for attention.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *